top of page

A doua întâlnire a proiectului KA 229 "Smart Waste Managers" a avut loc în Portugalia

În săptămâna, 1-6 martie 2020, a avut loc a doua mobilitate pe termen scurt din cadrul proiectului, Smart Waste Managers, cu numarul de referinta 2019-1-ES01-KA229-063988_5

Colegiul Auto ”Traian Vuia”, Tg.-Jiu a fost reprezentat de 4 elevi, insotiti de 2 cadre didactice.

În prima zi a mobilității, activitățile s-au desfășurat la "Escola Basica Sao Joao de Deus" din Montemor-o-Novo. Elevii au participat la jocuri interactive pentru a se cunoaste intre ei, precum si la un chestionar despre gestionarea si petrecerea timpului liber, fiind coordonati de catre un indrumator. Profesorii au prezentat un power-point despre sistemul educational al fiecarei tari participante.

In cea de-a doua zi, elevii au participat la un seminar prezentat de catre Jorge Amorim, despre gestionarea timpului in timpul programului scolar, precum si la o activitate de voluntariat. In cea de-a treia zi, am vizitat orasul Lisabona, cu toate frumusetile lui. In urmatoarele zile am vizitat primaria din Montemor-o-Novo, am produs si editat un videoclip despre strategiile folosite pentru cei tineri de a invata cum sa-si organizeze timpul, precum si un workshop, folosind Outlook. Elevii au fost foarte incantati de un joc gen “treasure hunt”, descoperind astfel atractiile principale din Montemor-o-Novo.Întâlnirea de proiect s-a încheiat cu înmânarea certificatelor de participare.

Următoarea mobilitate va avea loc în mai 2020, în Polonia.

bottom of page